Alkmaar

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Alkmaar
Amsterdam Utrecht Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven Alkmaar Ede Hengelo Tilburg Hoorn

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Alkmaar

Welkom bij BoulesBitesBar Alkmaar!

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Jeudeboules, Food, Drinks en gezelligheid in een Urban ambiance van 1400m2. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Je date verrassen of gezellig samen? Het kan allemaal bij BoulesBitesBar Alkmaar! Een beleving voor jong en oud! 

We hebben naast Jeudeboules ook tafeltennistafels, diverse bordspellen, sjoelbakken en cornhole, allemaal vrij te gebruiken. Dus er is ook genoeg amusement voor de niet Jeudeboulers! Wij hebben ruimte tot 500 personen!

Voor groepen hebben we online arrangementen samengesteld. Wil je liever geen arrangement? Geen probleem! Je kunt op locatie jouw food & drinks uiteraard ook gewoon van de kaart bestellen.

Au Revoir!

Bedrijfsuitje

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Gezellige familiedag

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Janneke

We hebben met onze familie ( 16 personen) een ontzettend leuke middag gehad. Jeu de boules is leuk voor jong en oud! Gezellige bediening. Zeker aan te raden.

Teamuitje

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

De firma De groot en slot, Broek op Langedijk

We gingen voor een teamuitje naar boules&bites, voor de jeu de boules,
Mooie ruimte, voelt gezellig aan. We werden hartelijk ontvangen en het spel werd aan ons uitgelegd.
Lekkere borrelplank en een drankje met fijne bediening.
Na de jeu de boules nog even een potje gesjoeld want je kan er nog veel meer gezelschap spellen doen. Voor herhaling vatbaar.

Fantastisch!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Jill

Super leuke middag gehad bij Boules&Bites op nieuwe locatie Alkmaar! Mooie aankleding, ontspannen sfeer en enthousiast personeel. Perfect voor een gezellige middag!

Alle reviews

Instagram

#boulesbitesbaralkmaar

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Je date verassen of gezellig samen? Het kan allemaal bij BoulesBitesBar Alkmaar! Een beleving voor jong en oud! 

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kun je online tijdens het reserveren naar wens samenstellen. Wij hebben ruimte voor groepen tot maximaal 500 personen! Wil je liever geen arrangement? Geen probleem! Je kunt op locatie jouw food & drinks uiteraard ook gewoon van de kaart bestellen.

Reserveren Icon
Reserveren