Alkmaar

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Alkmaar
Tilburg Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven Amsterdam Utrecht Alkmaar Ede

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Alkmaar

Welkom bij BoulesBitesBar Alkmaar!

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Jeudeboules, Food, Drinks en gezelligheid in een Urban ambiance van 1400m2. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Je date verassen of gezellig samen? Het kan allemaal bij BoulesBitesBar Alkmaar! Een beleving voor jong en oud! 

We hebben naast Jeudeboules ook tafeltennistafels, diverse bordspellen, sjoelbakken en cornhole, allemaal vrij te gebruiken. Dus er is ook genoeg amusement voor de niet Jeudeboulers! Wij hebben ruimte tot 500 personen!

Voor groepen hebben we online arrangementen samengesteld. Wil je liever geen arrangement? Geen probleem! Je kunt op locatie jouw food & drinks uiteraard ook gewoon van de kaart bestellen.

Au Revoir!

Arrangementen

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Mooie toevoeging aan Alkmaar!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Quinty

Hele gezellige avond gehad met vrienden, personeel is vriendelijk en veel plannen voor de uitbreiding. We komen zeker terug!

Talenten

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Meike

Zo’n avond dat je nieuwe talenten ontdekt. Met een groep van 9 vrouwen de grootste lol gehad, ondertussen bloedfanatiek je best doen. Heerlijke topavond op een leuke plek.

Leuke avond

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Mascha

Avondje met vrienden jeu de Boules gespeeld, leuke sfeer & aardig personeel. Top

Alle reviews

Instagram

#boulesbitesbaralkmaar

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Je date verassen of gezellig samen? Het kan allemaal bij BoulesBitesBar Alkmaar! Een beleving voor jong en oud! 

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kun je online tijdens het reserveren naar wens samenstellen. Wij hebben ruimte voor groepen tot maximaal 500 personen! Wil je liever geen arrangement? Geen probleem! Je kunt op locatie jouw food & drinks uiteraard ook gewoon van de kaart bestellen.

Reserveren Icon
Reserveren

Goed nieuws!

close button

Deze nieuwe lokatie is vanaf heden geopend!