Amsterdam

wijzigen
Reserveren

Arrangementen

Welkom bij BoulesBitesBar, dé ideale bestemming voor groepen tot maar liefst 300 personen. We bieden een ongeëvenaarde combinatie van jeu de boules, culinair streetfood, smakelijke borrelplanken, ambachtelijke speciaalbieren, heerlijke cocktails en nog veel meer. Of je nu met een kleine groep van 2 personen bent of met een uitgebreid gezelschap van 50 of meer personen, je stelt eenvoudig online je eigen arrangement samen.

 

 

*Ben je met een groep van meer dan 15 personen en is het door jou gewenste tijdstip niet (meer) beschikbaar? Neem even contact met ons op via reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl of bel naar 020 700 6799 en we kijken wat we voor je kunnen doen.

 

Voor groepen die de 50 personen overschrijden of voor degenen die bijzondere wensen hebben, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl 

Met een capaciteit van maximaal 300 gasten, zijn we perfect uitgerust om aan al je behoeften te voldoen.

 

Groepsarrangementen tot 50 personen

Voor gezelschappen van 4 tot 50 personen hebben we een reeks aantrekkelijke groepsarrangementen samengesteld. Deze arrangementen zijn geboren uit onze jarenlange ervaring in de horeca en bieden de perfecte combinatie van jeu de boules, smaakvol streetfood, heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Welk arrangement past bij jullie?

 

Ontdek Ons aanbod

Minimaal 4 personen

€48.50 p.p.

Op rand baan zitten

Boules & Borrel

Avondje uit? Kies dan voor onze Boules & Borrel

  • 2 uur Jeu de boulen
  • 2 uur drank arrangement
  • Hapjes Grande

Tijdsduur: 2 uur

Minimaal 4 personen

€79.50 p.p.

Eten pakken

Boules & Food

Hét arrangement voor een gehele avond uit. 

  • 1 uur Jeu de boulen voor of na het eten.
  • Hapjes Grande tijden het Jeu de boulen
  • Kip saté, broodje angus burger, broodje vis burger, broodje vega burger, oer-friet en sauzen. 
  • Verrassingsdessert
  • 3 uur drankarrangement
  • Toernooischema + een 1e prijs

Tijdsduur: 3 uur

Volg ons:

Bedrijfsuitje

Voor groepen groter dan 50 personen of voor diegenen met specifieke verzoeken, staan we klaar om een arrangement op maat voor je samen te stellen. We nemen graag de tijd om te brainstormen en een uniek arrangement te creëren dat naadloos aansluit bij jouw wensen. Stuur ons je verzoek via reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl en ontdek de mogelijkheden van een op maat gemaakt groepsarrangement.

 

Online reserveren bij BoulesBitesBar Amsterdam

Wij werken graag met verse producten en we vermijden verspilling zo veel mogelijk. Daarom stellen wij het erg op prijs dat u online uw reservering maakt. Gezien onze ruime ervaring in de horeca kunnen wij met veel wensen en behoefte rekening houden. Bijna niks is te gek voor ons en we hebben al voor grote bedrijven zoals Gemeente Amsterdam, Ajax en andere gerespecteerde organisaties hele mooie events voor mogen organiseren. Een compleet jeu de boules toernooi met hapjes, prachtige vergader/congreszaal in de bioscoop Pathe tot aan een compleet bedrijfsfeest met een swingende DJ, brassband en natuurlijk een zeer uitgebreid diner naar wens!

 

Menukaart

BoulesBitesBar is de perfecte locatie voor een gezellig groepsuitje. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest of actief teamuitje. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag of avond. Met onze uitgebreide menukaart, diverse arrangementen en ruime faciliteiten is er voor ieder wat wils.

 

Contact

Wil je een groepsarrangement reserveren? Neem dan contact met ons op via reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl We helpen je graag om jouw groepsuitje tot een succes te maken.

 

Reserveren