Amsterdam

wijzigen
Reserveren

Arrangementen

BoulesBitesBar is een ideaal uitje voor groepen. Een combinatie van Jeudeboulen, hoogstaand streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. Voor groepen van 2 tot 50 personen kun je hier zelfstandig online je arrangement naar eigen wens samenstellen. 

Als je online boekt dan kunnen wij daar tijdens de inkoop rekening mee houden. Onze kok werkt graag met verse producten en we vermijden verspilling zo veel mogelijk. Daarom krijg je een korting als je deze arrangementen online vooraf bestelt. Mooi meegenomen toch? Bij de prijs van de arrangementen zie je het verschil.

Ben je met een groep van meer dan 15 personen en is het door jou gewenste tijdstip niet (meer) beschikbaar? Neem even contact met ons op via reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl en we kijken wat we voor je kunnen doen.

Voor groepen groter dan 50 personen of groepen met specifieke wensen kun je je  verzoek mailen naar reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl. We hebben ruimte voor maximaal 300 gasten! 

Volg ons:

Bedrijfsuitje

Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- en bedrijfseesten maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit.

Reserveren