Amsterdam

wijzigen
Reserveren

Arrangementen

BoulesBitesBar is een ideaal uitje voor groepen. Een combinatie van Jeudeboulen, hoogstaand streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. Voor groepen van 2 tot 50 personen kun je hier zelfstandig online je arrangement naar eigen wens samenstellen. 

Ben je met een groep van meer dan 15 personen en is het door jou gewenste tijdstip niet (meer) beschikbaar? Neem even contact met ons op via reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl en we kijken wat we voor je kunnen doen.

Wij werken graag met verse producten en we vermijden verspilling zo veel mogelijk. Daarom stellen wij het erg op prijs dat u online uw reservering maakt. Gezien onze ruime ervaring in de horeca kunnen wij met veel wensen en behoefte rekening houden. Bijna niks is te gek voor ons en we hebben al voor grote bedrijven zoals Gemeente Amsterdam, Ajax en andere gerespecteerde organisaties hele mooie events voor mogen organiseren. Een compleet jeu de boules toernooi met hapjes, prachtige vergader/congreszaal in de bioscoop Pathe tot aan een compleet bedrijfsfeest met een swingende DJ, brassband en natuurlijk een zeer uitgebreide diner naar wens!


Voor groepen groter dan 50 personen of groepen met specifieke wensen kun je je verzoek mailen naar reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl. We hebben ruimte voor maximaal 300 gasten! 

Volg ons:

Bedrijfsuitje

Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- en bedrijfseesten maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit.

Reserveren