Amsterdam

wijzigen
Reserveren

Ontdek Ons aanbod

Minimaal 4 personen

€48.50 p.p.

Op rand baan zitten

Boules & Borrel

Avondje uit? Kies dan voor onze Boules & Borrel

 • 2 uur Jeu de boulen
 • 2 uur drank arrangement
 • Hapjes Grande

Tijdsduur: 2 uur

Minimaal 4 personen

€79.50 p.p.

Eten pakken

Boules & Food

Hét arrangement voor een gehele avond uit. 

 • 1 uur Jeu de boulen voor of na het eten.
 • Hapjes Grande tijden het Jeu de boulen
 • Kip saté, broodje angus burger, broodje vis burger, broodje vega burger, oer-friet en sauzen. 
 • Verrassingsdessert
 • 3 uur drankarrangement
 • Toernooischema + een 1e prijs

Tijdsduur: 3 uur

Evenement op maat organiseren?

Wil je een bedrijfsfeest, besloten evenement, netwerk borrel of een presentatie/seminar organiseren? Wij hebben in onze vestiging ruimte voor 350 personen! Perfect dus voor besloten gezelschappen. Ben jij op zoek naar een locatie voor een geheel verzorgd evenement? Dan denken wij graag met je mee! 

 • Amsterdam Noord
 • Aanbod op maat
 • Tot 350 gasten
 • Ruime faciliteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam: ontdek Boules & Bites Bar

Bij Boules & Bites Bar in Amsterdam geniet je van heerlijke gerechten en dranken. Daarbij speel je sportief een potje jeu de boules, op de daarvoor bestemde baan. Het is een uniek en gezellig uitje in hartje Amsterdam. Elke groep is welkom. Beleef een onvergetelijke avond of middag in het uitgaanscentrum.  

Waarom Boules & Bites Bar?

Boules & Bites Bar biedt een unieke ervaring. In plaats van bowlen speel je namelijk het populaire Franse balspel. Alle materialen en ballen zijn aanwezig om het spel te spelen en iedereen mag meedoen. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. Het is een sportieve en ontspannen bezigheid. Het pand is ruim 1000 vierkante meter groot en heeft een grote bar en meerdere banen om jeu de boules op de spelen. Het pand zit aan het Amsterdamse Buikslotermeerplein en ligt onder de grote Pathé bioscoop. Er kunnen ruim driehonderd gasten verblijven, waardoor ook grote groepen meer dan welkom zijn. Je kunt een passend arrangement samenstellen. Groepen van meer dan vijftig personen kunnen persoonlijk contact opnemen en hun wensen doorgeven. 

Het uitgaanscentrum beschikt over gezellig en gastvrij personeel met een gezellige bar, waar de lekkerste drankjes ingeschonken worden. Binnen voel je je echt thuis.  

Wat te verwachten?

Het personeel legt concreet het spel jeu de boules uit, zodat jullie direct kunnen beginnen. Je leert alles over het spel en hoe je ballen moet werpen. Je kunt het spel op binnen- en buitenbanen spelen. Bij mooi weer is de buitenbaan een leuke activiteit. Jeu de boules is niet zomaar een spel; je leert beter samen te werken met je collega's. Het spel heeft dus ook een leerzaam karakter. 

Na het fanatieke spel gespeeld te hebben, bezoek je de bar en het restaurant. Neem plaats voor een hapje, diner en borrel. Er zijn genoeg tafels voor grote groepen. Ideaal dus voor een bedrijfsuitje in Amsterdam met jouw collega's. 

Het spel en de spelregels

Jeu de boules is een Franse balsport. In Frankrijk wordt de petanque-variant gespeeld. Bij het spel werp je metalen ballen op een baan. Je moet de metalen ballen zo dicht mogelijk bij het kleine houten balletje gooien. Dit wordt in Frankrijk de cochonnet genoemd. De winnaar is degene die het dichtste bij de cochonnet werpt.

Door een muntje, stokje of token te trekken, wordt er bepaald wie er mag beginnen. Het team dat wint, mag als eerste de cochonnet op de baan werpen. Ook mogen ze als eerste hun metalen ballen werpen. Hoe dichter je bij de cochonnet eindigt, hoe sneller je een punt te pakken hebt. Degene die van zijn tegenstander wint, krijgt telkens een punt. Het spel is afgelopen zodra alle ballen gegooid zijn. Een team kan maximaal dertien punten behalen. Dit team is dan ook de winnaar. 

De cochonnet mag niet minder dan 6 meter en niet meer dan 10 meter van de werpcirkel afliggen. De gooier staat in de werpcirkel. Het spel mag dus niet te makkelijk of te moeilijk gemaakt worden. Ballen moeten over de baan rollen, dus gooien mag niet. Een speler moet zijn worp overdoen, zodra hij een cochonnet uit het speelveld gooit. Raakt de speler de bal van de tegenstander? Dan mag hij deze uit het spel halen. Hij mag echter de cochonnet niet raken. Rolt de bal van de baan af en raakt deze de cochonnet niet? Dan moet de bal het spel verlaten. 

Wat zijn de kosten?

De kosten hangen van de groepsgrootte en het arrangement af. Het drankenarrangement heb je al voor 19,95 euro per persoon. Je krijgt voor 27,50 p.p. soepen met brood en dips. Daarnaast heb je voor dit tarief de keuze uit zes verschillende snacks, in plaats van soep en breekbrood. Vanaf 6 euro kun je verschillende hapjes krijgen. Een uur jeu de boules kost 24 euro per baan. Elk uur langer kost 24 euro extra.

Reserveer een arrangement bij Boules & Bites Bar

Wil je ook een bedrijfsuitje in Amsterdam met je organisatie of afdeling? Maak snel een reservering bij Boules & Bites Bar en geniet van misschien wel het origineelste bedrijfsuitje in de hoofdstad.

Reserveren