Amsterdam

wijzigen
Reserveren

Bedrijfsuitje

BoulesBitesBar is een ideaal uitje voor groepen!

De ultieme combinatie van Food, Drink, Jeudeboulen en gezelligheid in een urban ambiance van 1000m2.

Speel Jeudeboules onder het genot van een hapje en een drankje met je vrienden of als personeels- of bedrijfsuitjes, familiedag of andere teamactiviteit.

Een combinatie van Jeudeboulen, hoogstaand streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. 

We hebben ruimte voor maximaal 300 gasten!

Voor groepen van 6 tot 50 personen kun je hier zelfstandig online je arrangement samenstellen.

Lukt het reserveren niet of is het door jou gewenste tijdstip niet (meer) beschikbaar? neem contact met ons op via reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl en we kijken wat we voor je kunnen doen.

Voor groepen groter dan 50 personen of groepen met specifieke wensen kunt u uw verzoek mailen naar reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl

We zijn gevestigd in het pand van de Pathé bioscoop. Verder zijn wij uitstekend bereikbaar met de auto of met openbaar vervoer. Afstand tot de parkeerplaats is slechts 50 meter, parkeerplaats zit direct tegen het pand aan. Parkeren kan direct naast ons pand voor een zeer gunstige laag tarief en betaald parkeren is tot 19:00 uur s avonds.

Volg ons:

Laat een review achter

4,5 ster op basis van 956 reviews

Perfecte plek voor teambuilding!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Dave

We hebben een “officiële” low-key kennismaking georganiseerd bij BBB A’dam. Perfecte locatie! Gezellige vibe, leuke activiteiten en geweldige service.

Wat een aanwinst!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Jeroen

Wat een leuke tent en wat een leuk spel! Zeker een aanrader om met vrienden en familie heen te gaan. Eten wat ook goed.

Team uitje

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Edwin Bax

Mooie locatie, lekker ruim opgezet, goed eten (wel in vergelijk met locatie Rotterdam, wat zuinig wat er op de plank ligt) timing van de bestelling (eten/dessert) tot dat je dit krijgt mag wel beter. Het zou 17:45 tot 18:00 op tafel komen dit werd ruim 18:30. hetzelfde geld voor het dessert.
Raar als je alles van te voren wil reserveren dat je ook alle zou moet betalen, een aanbetaling oke maar als je voor 20 man reserveert met eten en drinken assorti dan vindt ik dit erg raar.
Iedereen heeft zicht wel geamuseerd

Lees onze reviews
Reserveren