Ede

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Ede
Utrecht Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven Amsterdam Alkmaar Ede Hengelo Tilburg

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Ede

BoulesBitesBar is de ultieme activiteit en horeca beleving waar je met vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Jeu de boules, Food, Drinks en gezelligheid in een Urban ambiance van bijna 1000m2. Een ideaal uitje met vrienden, maar ook super leuk voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Je date verrassen of gezellig samen uit?

Het kan allemaal bij BoulesBitesBar Ede! Een unieke beleving voor jong en oud! We hebben ruimte tot 220 personen binnen en binnenkort ook genoeg ruimte op ons zonnige terras.

Au Revoir!

Bedrijfsuitje

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Feestje

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Roeline Jochemsen

Onze 40 jarige bruiloft hier gevierd. Alleen maar positieve reacties gekregen. Veel mogelijkheden, er wordt actief meegedacht om je feest te laten slagen. Jong en oud samen actief bezig. Heerlijke hapjes op het buffet. Top locatie voor gezellig en ongedwongen feest.

Leuke avond

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Kim

Afgelopen vrijdag hebben we een leuke avond gehad bij BoulesBitesBar Ede! Alles ziet er super mooi en gezellig uit, vriendelijke en snelle bediening, lekkere hapjes en een indeling die uitnodigt om leuk aan de gang te gaan met het spel zelf. Dit alles ook nog eens voor een super goede prijs! Kortom, deze plek heeft alles voor een hele leuke avond en wij gaan zeker vaker komen!

Teamuitje

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Grettie

Vanavond een gezellig uitje met vollega’s gehad. Een leuk spel zo met elkaar en gezellig tafelen.
Top avond!

Alle reviews

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Je date verassen of gezellig samen? Het kan allemaal bij BoulesBitesBar Ede! Een beleving voor jong en oud! 

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kun je online tijdens het reserveren naar wens samenstellen. Wij hebben ruimte voor groepen tot maximaal 220 personen!

Reserveren Icon
Reserveren