Ede

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Ede
Tilburg Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven Amsterdam Utrecht Alkmaar Ede

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Ede

Open vanaf 17 september! 

BoulesBitesBar is de ultieme activiteit en horeca beleving waar je met vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Jeu de boules, Food, Drinks en gezelligheid in een Urban ambiance van bijna 1000m2. Een ideaal uitje met vrienden, maar ook super leuk voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Je date verassen of gezellig samen uit?

Het kan allemaal bij BoulesBitesBar Ede! Een unieke beleving voor jong en oud! We hebben ruimte tot 220 personen binnen en binnenkort ook genoeg ruimte op ons zonnige terras.

Au Revoir!

Arrangementen

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Ben benieuwd!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Marco

Eindelijk! 16 september komt dichtbij.

Alle reviews

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Je date verassen of gezellig samen? Het kan allemaal bij BoulesBitesBar Ede! Een beleving voor jong en oud! 

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kun je online tijdens het reserveren naar wens samenstellen. Wij hebben ruimte voor groepen tot maximaal 220 personen!

Reserveren Icon
Reserveren