Eindhoven

wijzigen
Reserveren

Black Friday Eindhoven

BLACK FRIDAY DEAL!


Black Friday bij BoulesBitesBar Eindhoven! Tussen 8 en 25 november kun je een resevering plaatsen met 50% korting op de baanhuur! (€12 i.p.v. €24)

Deze korting is alleen geldig als je gaat jeudeboulen op donderdag 24 en vrijdag 25 november. 


Gebruik de code "BF2022_eindhoven" bij het afrekenen in ons reserveringssysteem om gebruik te maken van de korting.

Volg ons:

Laat een review achter

4,5 ster op basis van 956 reviews

Leuke avond gehad in een mooie ambiance

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Berty van Heertum

Samen met mijn broer en onze prachtige vrouwen 3 spannende potjes gespeeld en ondertussen genoten van een bucket ijskoude desparado’s die we als verassing gekregen hadden van hele goede vrienden van ons die s middags met hun familie al waren wezen boulen. De andere drankjes en de borrelplank waren ook top. Personeel was ook vriendelijk. Aanrader!!

Boulen met ons gezin

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Máry

Afgelopen zondag zijn wij met ons gezin van 11 personen, samengesteld, bij jullie komen jeu de boulen. Wat hebben wij een enorme leuke middag gehad. Leuke baan, leuke omgeving, drankkaart waarop de keuze reuze is. De tussendoortjes waren verrukkelijk. Al met al, we hebben een geweldige middag gehad. Graag tot een volgende keer.
Bedankt!!! Gr. Carlo & Máry en de kids

super service

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Dianne

Als organisator van ons teamuitje kon ik onverwacht door ziekte niet aanwezig zijn. Maar mijn collega's waren erg enthousiast. Boules& Bites ging flexibel om met de annulatie en we hoefden niet af te rekenen voor het gereserveerde aantal burgers. Uiteindelijk ook iets te enthousiast geweest met het huren van de baan dus het 3e uurtje werd ook verrekend met de rekening van drank en eten. Zal zelf ook snel eens komen kennismaken.

Reserveren