Eindhoven

wijzigen
Reserveren

Franchisenemer worden?

Wij zoeken voor verschillende locaties in Nederland en België franchisenemers.

Voor de Duitse markt zijn we op zoek naar een partnerschip. 

Ben jij die ondernemer met ambitie voor een eigen vestiging of ben jij op zoek naar een uitbreiding/ vernieuwing binnen je huidige onderneming (bijv. leisuredome)? Kies dan voor BoulesBitesBar.

Waar bij BoulesBitesBar de investering het hoogst is, is de return dat ook. Wij werken dan ook samen met de allerbeste leveranciers. Als franchisenemer profiteer je van onze expertise, ervaring en netwerk. Door een goed en doordacht strategisch marketing beleid staat BoulesBitesBar aan de top van de gevestigde orde. De bewezen formule heeft geleid tot een hoog gewaardeerd merk.

Naast een compleet franchisepakket biedt de franchisegever ook financieringsmogelijkheden aan.

Voor meer informatie mail naar info@boulesbitesbarfranchise.nl

  • Geen entreegeld
  • 400 m2 tot 1200 m2
  • Minimaal 3.20 meter hoogte onder plafond
  • Centraal gelegen
  • Horecavergunning
  • Huurprijs €70-€180 p/m 

BoulesBitesBar is actief in Nederland en België als horeca leisure exploitant. BoulesBitesBar staat voor grootschalige en kwalitatief hoogwaardige food, drink en Jeudeboules belevingen. BoulesBitesBar is onderdeel van de BoulesBitesBar Franchise Group waartoe alle locaties behoren. BoulesBitesBar is tevens franchisehouder van de BoulesBitesBar franchiseformule.  

Een horeca Jeudeboules beleving: dat staat voor gezelligheid. Een concept met een duidelijk concurrerende visie. Na intensief, uitgebreid onderzoek en ruime ervaring kiest BoulesBitesBar voor de ultieme combinatie van food, drink en Jeudeboules die de hoogste beleving biedt. Dus succes verzekerd! Deze franchiseformule staat voor kwaliteit. Wij werken samen met de meest ervaren partijen. Wij bieden onze gasten een luxueuze beleving door hoogstaande kwaliteit van inrichting, look en feel. Bij BoulesBitesBar is Jeudeboules een complete beleving.

Volg ons:

Reserveren