Nijmegen

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Nijmegen
Utrecht Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven Amsterdam Alkmaar Ede Hengelo Tilburg

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Nijmegen

Welkom bij BoulesBitesBar Nijmegen! 

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Jeudeboule, Food, Drink en gezelligheid in een Urban ambiance. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Au Revoir!

Bedrijfsuitje

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Bezoek 28 oktober 2023

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Harry Schouten

Met mijn beste vrienden heb ik lekker een uurtje kunnen jeudeboulen in een mooie en gezellige omgeving. Alles was topgeregeld!!

Boules met arrangement

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Marja

Wij, onervaren boules gooiers hebben het super leuk gehad. Met aardig wat rumoer kwamen wij binnen en dat was blijkbaar geen probleem want we werden beschreven als die gezellige grote groep. De medewerkers gingen mee in onze uitbundigheid en dat voelde zeer gastvrij. De sfeer was prettig, fijne bediening, lekkere drankjes en hapjes. Top!

boulesss

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Tim

Super leuke ervaring met fijne mensen die er werken

Alle reviews

Instagram

#boulesbitesbarnijmegen

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe horeca leisure beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen,  personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

RESERVEREN Icon
Reserveren