Nijmegen

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Nijmegen
Tilburg Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven Amsterdam Utrecht Alkmaar

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Nijmegen

Welkom bij BoulesBitesBar Nijmegen! 

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Jeudeboule, Food, Drink en gezelligheid in een Urban ambiance. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Au Revoir!

arrangementen

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Leuke bar!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Marion

Superleuke familiemiddag gehad! Lekker jeu de boules gespeeld, daarna in het zonnetje nageborreld met een hapje op het buitenterras! Aanrader!!

Toptent

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Rody

heerlijke zaak

Met een groep collega's gebouled

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

José

Was erg leuk om te doen! We hadden met 9 personen 2 uur lang één baan dus met 3 teams (van 3) tegen elkaar. Het diner werd tussendoor geserveerd en was van uitstekende kwaliteit en zeker ook voldoende. Prima sfeer, een aanrader.

Alle reviews

Instagram

#boulesbitesbarnijmegen

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe horeca leisure beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen,  personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

RESERVEREN Icon
Reserveren