Nijmegen

wijzigen
Reserveren

Nijmegen Reviews

Review plaatsen Icon

Top!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Sabien

juli 2021

Super leuk concept. Naast een hapje en een drankje ook actief bezig zijn op de jeu-de-boulesbaan. Een aanrader!

Leuke avond gehad!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Anita

juni 2021

Wat een leuke aanwinst voor Nijmegen, een echte aanrader.
Het was een topavond.



Review

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Manon

juni 2021

Super mooie tent! Heerlijk balletje gegooid en lekkere cocktails gedronken. De cocktailbowls met een vriendengroep zijn zeker een aanrader! Super goede en vriendelijke service. Heerlijke sfeer, wij kunnen niet wachten om weer terug te gaan!

Lunchen boules en bites Nijmegen

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Anne

juni 2021

Heerlijk ontspannen gelunched buiten! Kids hebben zich ook goed vermaakt met de jeux de boules baan op t terras.

Super leuke plek!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Marthe

juni 2021

Heel leuke nieuwe horecaplek! Boules en borrelen tegelijk, en ook lekker eten, kan ook buiten. Super leuk in t centrum maar wel dicht bij parkeergelegenheid. Opvallend goede service vonden wij! Ook leuk voor familie-uitje! Gaan zeker nog eens terug!

Lunch en boules

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Sanne

juni 2021

Super leuke nieuwe horecagelegenheid met topservice, lekker eten en genoeg mooie boules banen! Super leuk concept!:) voor jong en oud. Toplocatie in t centrum maar toch veel parkeer gelegenheid dichtbij. Wij gaan zeker nog eens :)

Unieke locatie!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Kasper Wellens

juni 2021

Gezellige avond uit op een unieke locatie!

1e x boules

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Mark Arts

juni 2021

Erg gezellige tent. Je merkt dat iedereen enthousiast is door al het kabaal op de banen!

Zeker nog eens naartoe !

Boules

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Nina

juni 2021

Super leuk bedrijf met veel ruimte en boules banen. Lekker eten en fantastische sfeer!

Aanwinst voor Nijmegen

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Lizzy & Bas

juni 2021

Aanwinst voor Nijmegen! Fantastisch pand met een geweldige inrichting. Jeu de boules in een hip jasje. Fijne plek om te zijn! Wij hebben een leuke avond gehad.

Reserveren