Reserveren

Franchisenemer worden?

Ben jij die gepassioneerde ondernemer met visie die kiest voor kwaliteit? Kies dan voor BoulesBitesBar!

Wij zoeken voor verschillende plaatsen in Nederland en België franchisenemers.

Een Jeudeboules beleving dat staat voor gezelligheid. Een concept met een duidelijk concurrerende visie. Na intensief, uitgebreid onderzoek en ruime ervaring kiest BoulesBitesBar voor die vorm van Jeudeboules die de hoogste beleving biedt. Dus succes verzekerd! Deze franchiseformule staat voor kwaliteit. Wij werken samen met de meest ervaren partijen. Wij bieden onze gasten een luxueuze beleving door hoogstaande kwaliteit van inrichting, look en feel. Bij BoulesBitesBar is Jeudeboules een complete beleving.

Waar bij BoulesBitesBar de investering het hoogst is, is de return dat ook. Wij werken dan ook samen met de allerbeste leveranciers. Als franchisenemer profiteer je van onze expertise, ervaring en netwerk. Door een goed en doordacht strategisch marketing beleid staat BoulesBitesBar aan de top van de gevestigde orde. De bewezen formule heeft geleid tot een hoog gewaardeerd merk.

Naast een compleet franchisepakket biedt de franchisegever ook financieringsmogelijkheden aan.

Voor meer informatie mail naar info@boulesbitesbar.nl

  • Geen entreegeld
  • 500 m2 tot 1200 m2
  • Minimaal 3.20 meter hoogte onder plafond
  • Centraal gelegen
  • Horecavergunning
  • Huurprijs €70-€180 p/m 

BoulesBitesBar is actief in Nederland en België als exploitant van Indoor Jeudeboules belevingen. Vanaf de opening van onze eerste vestiging in Tilburg heeft BoulesBitesBar een toonaangevende rol vervuld binnen de sector. BoulesBitesBar staat voor grootschalige en kwalitatief hoogwaardige Jeudeboules belevingen. BoulesBitesBar is onderdeel van de BoulesBitesBar Holding Group waartoe alle locaties behoren. BoulesBitesBar is tevens franchisehouder van de BoulesBitesBar franchiseformule. 

BoulesBitesBar Holding zal in Nederland en België 15 vestigingen open. De vestigingen worden deels in eigen beheer en deels via franchise partners. Het hoofdkantoor van BoulesBitesBar is gevestigd aan de Haarrijnseplas in Utrecht. 

Volg ons:

tilburg

breda

Nijmegen centrum (30 nov)

Rotterdam De Kuip (15 jan)

Eindhoven centrum (nov)

Antwerpen centrum (10 jan)

Roosendaal (feb)

Brussel (april)