Utrecht

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Utrecht
Tilburg Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven Amsterdam Utrecht Alkmaar Ede

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Utrecht

Welkom bij BoulesBitesBar Utrecht! 

Wij zijn gelegen in hartje centrum aan de mooie Oude Gracht.

Je kunt bij ons heerlijk boulen, borrelen, lekker en gezellig eten in een supergezellige locatie waar voor iedere groep een mooie plek aan tafel of aan de baan is.

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s graag voor uitnodigt.

De combinatie van lekker eten en drinken, jeu-de-boules en gezelligheid aan de Utrechtse Oudegracht in een fantastische werfkelder van 900m2.

Het ideale uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Au revoir!Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsevenement? Je kunt bij ons - op bepaalde dagen - de ruimte exclusief huren. Neem contact met ons op op reserveringen.utrecht@boulesbitesbar.nl

Arrangementen

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Mooie locatie en erg gezellig

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Diana

Ik heb er mijn verjaardag gevierd met mijn familie en het was erg gezellig. Ook de jongeren vonden het heel leuk. Sfeervolle locatie, en fijne bediening.

Perfecte plek voor een feestje!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Impke

We zijn met z'n 12-en geweest om mijn verjaardag te vieren. We hadden 2 banen naast elkaar, 2 uur lang. Boulen is een leuke activiteit, en tijdens het spelen kan je ook rustig kletsen en borrelen. De tijd vloog om. Fijne bediening ook. We komen zeker terug!

Ouderwets gezellig

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Ashley

Jeu de boules is voor ouderen? Nee hoor, wij hebben het hartstikke leuk gehad. Leuk en sfeervol ingericht. Zeker de moeite waard om eens naar toe te gaan!

Alle reviews

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe horeca beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

Reserveren Icon
Reserveren