Utrecht

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Utrecht
Utrecht Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven Amsterdam Alkmaar Ede Hengelo Tilburg

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Utrecht

Welkom bij BoulesBitesBar Utrecht! 

Wij zijn gelegen in hartje centrum aan de mooie Oude Gracht.

Je kunt bij ons heerlijk boulen, borrelen, lekker en gezellig eten in een supergezellige locatie waar voor iedere groep een mooie plek aan tafel of aan de baan is.

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s graag voor uitnodigt.

De combinatie van lekker eten en drinken, jeu-de-boules en gezelligheid aan de Utrechtse Oudegracht in een fantastische werfkelder van 900m2.

Het ideale uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Au revoir!


Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsevenement? Je kunt bij ons - op bepaalde dagen - de ruimte exclusief huren. Neem contact met ons op op reserveringen.utrecht@boulesbitesbar.nl

Arrangementen

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Gastvrije ontvangst en bediening

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Joost

We hebben vorige week mijn (69e) verjaardag gevierd door te gaan jeu de boulen. We werden heel gastvrij ontvangen, steeds goed, maar niet opdringerig, van drankjes voorzien. Ook werd gelukkig de muziek wat zachter gezet toen we daar om vroegen. Helemaal uit ging helaas niet.

Heel goed

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Bert Jan Tiesinga

Wij hebben eeen uurtje gespeeld met 6 in kader van een familie uitje. Banen, zitgelegenheid, bar, bediening: allemaal heel goed!

Boules Bites doet wat het belooft

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Erik

Een mooie overzichtelijke ruimte in het prachtige centrum van Útrecht; het is er druk met gezellige bezoekers en dat is begrijpelijk.
De banen, de bediening alsmede de drankjes en hapjes waren prima. Wij komen graag nog een keer terug....

Alle reviews

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe horeca beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

Reserveren Icon
Reserveren