Breda

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Breda
Tilburg Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Breda

We zijn weer geopend vanaf 5 juni!

Welkom bij BoulesBitesBar Breda! 

Het bourgondische centrum van Breda heeft een nieuwe beleving op het gebied van horeca en leisure. BoulesBitesBar staat garant voor een middag / avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje. Speel Jeudeboules met vrienden, collega’s en/of familie onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle Franse setting. Troef elkaar af met je beste worp! Speel Jeudeboules op boules banen of kom gewoon langs om te kijken hoe het gespeeld wordt.

Onze locatie beschikt over een heerlijke streetfood kaart, de mooiste (speciaal) bieren, soepele wijnen uit diverse streken en cocktails om je avond compleet te maken. 

Een ideaal uitje voor groepen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Ook voor scholen bieden wij mogelijkheden om met de kinderen het spel te leren kennen.

Au Revoir!

Arrangementen

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Kan niet wachten op de opening!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Leonie

september 2020

Ben benieuwd

Supervet dit

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Gert

augustus 2020

Ik hou van boulen

Leuk nu ook in Breda

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Jef

augustus 2020

Helemaal top

Alle reviews

Instagram

#boulesbitesbarbreda

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen,  personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

RESERVEREN Icon
Reserveren