Reserveren

Breda

over ons

CORONA UPDATE 

Vestiging Breda opent na Corona haar deuren weer. 

Wij gaan jullie enorm missen deze periode en hopen dat we jullie weer in volle gezondheid mogen ontvangen op het moment dat het weer kan en mag.

Welkom bij BoulesBitesBar Breda! 

In het bourgondische centrum van Breda vestigt zich medio september een nieuwe beleving op het gebied van horeca en leisure. BoulesBitesBar staat garant voor een middag / avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje. Speel Jeudeboules met vrienden, collega’s en/of familie onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle Franse setting. Troef elkaar af met je beste worp! Speel Jeudeboules op boules banen of kom gewoon langs om te kijken hoe het gespeeld wordt.

Onze locatie beschikt over een heerlijke streetfood kaart, de mooiste (speciaal) bieren, soepele wijnen uit diverse streken en cocktails om je avond compleet te maken. 

Een ideaal uitje voor groepen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Ook voor scholen bieden wij mogelijkheden om met de kinderen het spel te leren kennen.

Au Revoir!

Volg ons:

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen,  personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

RESERVEREN Icon
Logo

tilburg

breda

Nijmegen

Rotterdam

Eindhoven

Utrecht

Den Bosch

Roermond

Venlo

Amsterdam Noord

Maastricht

Heerlen

Zeist

Ede

Roosendaal

Hasselt

Antwerpen

Kan niet wachten op de opening!

Ben benieuwd

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Leonie

september 2020

Supervet dit

Ik hou van boulen

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Gert

augustus 2020

Leuk nu ook in Breda

Helemaal top

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star