Utrecht

wijzigen
Reserveren

Franchisenemer worden / vacatures

Vacature Franchise consultant bij BoulesBitesBar Franchise B.V.

Ben jij de consultant, die op zoek is naar een vervolgstap of juist verbreding in jouw carrière? Wil jij impact maken en meteen bijdragen aan het versterken van de propositie van BoulesBitesBar Franchise? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wist je dat BoulesBitesBar Franchise een snelgroeiende franchiseorganisatie is met een stevige visie, een sterke propositie en heldere toekomstplannen heeft?

BoulesBitesBar is de ultieme horeca leisure beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring. Een combinatie van Food, Drink, Jeudeboules en gezelligheid in een Urban ambiance. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

BoulesBitesBar Franchise is actief in Nederland en België als horeca leisure exploitant. BoulesBitesBar staat voor grootschalige en kwalitatief hoogwaardige Jeudeboules, food en drink belevingen. BoulesBitesBar is franchisehouder van de BoulesBitesBar franchiseformule en heeft 11 franchisevestigingen. Alle vestigingen bevinden zich in het centrum van de grote steden.

BoulesBitesBar heeft een duidelijk concurrerende visie. Deze franchiseformule staat voor kwaliteit. Wij werken samen met de meest ervaren partijen. Wij bieden onze gasten een luxueuze beleving door hoogstaande kwaliteit van inrichting, look en feel.

Wij werken dan ook samen met de allerbeste leveranciers. De franchisenemers profiteren van onze expertise, ervaring en netwerk. Door een goed en doordacht strategisch marketingbeleid is BoulesBitesBar een bewezen formule wat heeft geleid tot een hooggewaardeerd merk.

De franchisemarkt groeit en bloeit. En binnen die markt is BoulesBitesBar Franchise actief.

Voor onze consultancy activiteiten zijn we op zoek naar een franchiseconsultant! 

Wat is het grootste voordeel van franchise boven individueel ondernemerschap? 

Franchise is een fantastisch groeimodel. Als franchisegever kan je in de regel harder groeien dan wanneer je alles in eigen beheer aanpakt. Wij zijn op zoek naar een consultant die een nieuwe kansen verkent en een netwerk opbouwt. Lijkt het jou een uitdaging om voor onze franchiseorganisaties hierover mee te denken en praktisch mee te ontwikkelen?  

Wat staat je te wachten? 

Er zijn maar weinig organisaties waar de werkomgeving zo ondernemend, divers en dynamisch is. Als consultant is er alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en niet te vergeten; jouw rol binnen onze ambitieuze organisatie is belangrijk. 

Je werkt nauw samen met ondernemers van BoulesBitesBar die tevens merken zoals; Jumpsquare, The Official F1 Racing Center, Racesquare hebben opgericht en grootgebracht.

Als consultant verbind je (toekomstige) franchisenemers en locaties aan elkaar. Je werkgebied is heel Nederland.

Zorg jij er met al jouw ervaring voor dat onze groei gerealiseerd wordt? Nieuwsgierig? Neem contact op met ons.  

Functie-inhoud:

De franchiseconsultant is een noodzakelijke functie. Jij zal de beoogde en gewenste groei bij BoulesBitesBar gaan realiseren. Vanuit jouw praktijkervaring en opgedane inzichten kan jij hier als consultant verdere uitbreiding en verdieping aan geven. 

Hoe ziet een week van een consultant eruit? 

Als consultant ben je actief op zoek naar groeikansen. Hierdoor ziet elke week er weer anders uit, met een diversiteit aan klantafspraken en opdrachten waaraan gewerkt wordt. 

Als consultant word je ondersteund en is er een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het acquireren van nieuwe opdrachten. Dit maakt vast onderdeel uit van jouw werkweek. 

Functievereisten: 

Wie zoeken wij? 

Ben jij de consultant, die op zoek is naar een vervolgstap of juist verbreding in jouw carrière?

Wil jij impact maken en meteen bijdragen aan het versterken van de propositie van BoulesBitesBar? 

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jij bent; 

 • Iemand met lef en passie voor het ondernemerschap;  
 • Iemand die makkelijk communiceert van uitvoerend- tot directieniveau en specifiek in en met middelgrote en grote franchiseorganisaties; 
 • Iemand die open-minded, onderzoekend en leergierig is; 
 • Iemand die overzicht behoudt over verschillende projecten, openstaande acties en strategieën van de verschillende klanten; 
 • Initiatiefrijk, klantgericht, resultaatgericht en praktisch ingesteld; 

Jij kunt; 

 • De prioriteiten binnen de consultancy werkzaamheden van BoulesBitesBar bewaken; 
 • De planning, voortgang, realiseren en bewaken;  
 • Zelfstandig acquisitie plegen;
 • Snel kansen herkennen;

Jij hebt; 

 • Minimaal een afgeronde bachelor bedrijfskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar; 
 • Minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan;  
 • Ervaring bij een middelgrote of grote franchiseorganisatie (is een pré); 
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels; 

Arbeidsvoorwaarden: 

Jij als consultant mag rekenen op: 

 • Een uitstekende beloning, die uiteindelijk afhankelijk is van kennis en ervaring. De salarisindicatie ligt tussen de €2.250,- en €4.000,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. 
 • Een uitdagende baan (24-36 uur), met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. 
 • Je komt te werken als zelfstandig consultant.
 • De mogelijkheid om snel door te groeien naar een contract voor onbepaald tijd. 
 • Hybride werkmogelijkheden.
 • We houden elkaar scherp via het wekelijkse overleg.
 • Een prettig informeel en no-nonsense werkklimaat, waarbij er hard wordt gewerkt.

Solliciteren:

Enthousiast? Solliciteer vandaag nog via info@boulesbitesbarfranchise.nl. Reageer in ieder geval graag vóór vrijdag 1 juli 2024. 

Meer info?

Ook dat kan. Voor informatie over de sollicitatieprocedure en de eerste kennismaking, neem je contact op met E. van Westing via 06-50602096.

Na jouw sollicitatie:  

 • Ontvang je meteen een persoonlijke bevestiging van ontvangst in jouw mailbox. 
 • Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek. 
 • Iedereen enthousiast? Dan plannen we een persoonlijke afspraak op een vestiging van BoulesBitesBar bij jou in de buurt waarbij de directie aanwezig is.
 • We kiezen in het bedrijf voor korte lijnen, een afspraak inplannen doen we snel en in samenspraak met jou. 

Ben jij de nieuwe franchiseconsultant en ben je klaar om dit avontuur met BoulesBitesBar Franchise aan te gaan?

Vacature-Franchiseconsultant.pdf

Wij zoeken voor verschillende locaties in Nederland en België franchisenemers.

 • Er is een unieke kans om vestiging Eindhoven over te nemen. Deze vestiging is gelegen in het centrum. 
 • Scheveningen (boulevard t.h.v. Kurhause), Enschedee, Roermond, Maastricht, Kerkrade, Venlo en Antwerpen beschikken wij over A-lokatie panden. Liever in een andere plaats? Dan zoeken wij met jou naar een geschikte lokatie.

Ben jij die ondernemer met ambitie voor een eigen vestiging of ben jij op zoek naar een uitbreiding/ vernieuwing binnen je huidige onderneming (bijv. leisuredome)? Kies dan voor BoulesBitesBar.

Waar bij BoulesBitesBar de investering het hoogst is, is de return dat ook. Wij werken dan ook samen met de allerbeste leveranciers. Als franchisenemer profiteer je van onze expertise, ervaring en netwerk. Door een goed en doordacht strategisch marketing beleid staat BoulesBitesBar aan de top van de gevestigde orde. De bewezen formule heeft geleid tot een hoog gewaardeerd merk.

Naast een compleet franchisepakket biedt de franchisegever ook financieringsmogelijkheden aan.

Voor meer informatie mail naar info@boulesbitesbarfranchise.nl

 • Geen entreegeld
 • 400 m2 tot 900 m2
 • Minimaal 3.20 meter hoogte onder plafond
 • Horecavergunning
 • Huurprijs €70-€180 p/m 

BoulesBitesBar is actief in Nederland en België als leisure horeca exploitant. BoulesBitesBar staat voor grootschalige en kwalitatief hoogwaardige Jeudeboules, food en drink belevingen. BoulesBitesBar is onderdeel van de BoulesBitesBar Franchise Group waartoe alle locaties behoren. BoulesBitesBar is tevens franchisehouder van de BoulesBitesBar franchiseformule. 

Een horeca Jeudeboules beleving: dat staat voor gezelligheid. Een concept met een duidelijk concurrerende visie. Na intensief, uitgebreid onderzoek en ruime ervaring kiest BoulesBitesBar voor de ultieme combinatie van Jeudeboule, food en drink  die de hoogste beleving biedt. Dus succes verzekerd! Deze franchiseformule staat voor kwaliteit. Wij werken samen met de meest ervaren partijen. Wij bieden onze gasten een luxueuze beleving door hoogstaande kwaliteit van inrichting, look en feel. BoulesBitesBar, een complete horeca Jeudeboules beleving.

Een greep uit onze partners

AbInbev
Bidfood
BUD

Volg ons:

Reserveren