Utrecht

wijzigen
Reserveren

Franchisenemer worden?

Wij zoeken voor verschillende locaties in Nederland en België franchisenemers.

  • Tilburg. In verband met de nasleep van Corona is er een unieke kans ontstaan om deze bestaande vestiging in Tilburg over te nemen voor een zéér aantrekkelijke prijs! Hij kan voor een zeer aantrekkelijk bedrag overgenomen worden en is klaar op direct geopend te worden. 
  • Scheveningen (boulevard t.h.v. Kurhause), Enschedee, Roermond, Maastricht, Kerkrade, Venlo en Antwerpen beschikken wij over A-lokatie panden. Liever in een andere plaats? Dan zoeken wij met jou naar een geschikte lokatie.
  • Voor de Duitse markt zijn we op zoek naar een partnership. 

Ben jij die ondernemer met ambitie voor een eigen vestiging of ben jij op zoek naar een uitbreiding/ vernieuwing binnen je huidige onderneming (bijv. leisuredome)? Kies dan voor BoulesBitesBar.

Waar bij BoulesBitesBar de investering het hoogst is, is de return dat ook. Wij werken dan ook samen met de allerbeste leveranciers. Als franchisenemer profiteer je van onze expertise, ervaring en netwerk. Door een goed en doordacht strategisch marketing beleid staat BoulesBitesBar aan de top van de gevestigde orde. De bewezen formule heeft geleid tot een hoog gewaardeerd merk.

Naast een compleet franchisepakket biedt de franchisegever ook financieringsmogelijkheden aan.

Voor meer informatie mail naar info@boulesbitesbarfranchise.nl

  • Geen entreegeld
  • 200 m2 tot 900 m2
  • Minimaal 3.20 meter hoogte onder plafond
  • Horecavergunning
  • Huurprijs €70-€180 p/m 

BoulesBitesBar is actief in Nederland en België als leisure horeca exploitant. BoulesBitesBar staat voor grootschalige en kwalitatief hoogwaardige Jeudeboules, food en drink belevingen. BoulesBitesBar is onderdeel van de BoulesBitesBar Franchise Group waartoe alle locaties behoren. BoulesBitesBar is tevens franchisehouder van de BoulesBitesBar franchiseformule. 

Een horeca Jeudeboules beleving: dat staat voor gezelligheid. Een concept met een duidelijk concurrerende visie. Na intensief, uitgebreid onderzoek en ruime ervaring kiest BoulesBitesBar voor de ultieme combinatie van Jeudeboule, food en drink  die de hoogste beleving biedt. Dus succes verzekerd! Deze franchiseformule staat voor kwaliteit. Wij werken samen met de meest ervaren partijen. Wij bieden onze gasten een luxueuze beleving door hoogstaande kwaliteit van inrichting, look en feel. BoulesBitesBar, een complete horeca Jeudeboules beleving.

Een greep uit onze partners

AbInbev
Bidfood
BUD

Volg ons:

Reserveren