Eindhoven

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Eindhoven
Amsterdam Utrecht Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven Alkmaar Ede Hengelo Tilburg Hoorn

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Eindhoven

Welkom bij BoulesBitesBar Eindhoven! 

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Jeudeboule, Food, Drink en gezelligheid in een Urban ambiance. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Au Revoir!

Arrangementen

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Leuke avond gehad in een mooie ambiance

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Berty van Heertum

Samen met mijn broer en onze prachtige vrouwen 3 spannende potjes gespeeld en ondertussen genoten van een bucket ijskoude desparado’s die we als verassing gekregen hadden van hele goede vrienden van ons die s middags met hun familie al waren wezen boulen. De andere drankjes en de borrelplank waren ook top. Personeel was ook vriendelijk. Aanrader!!

Boulen met ons gezin

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Máry

Afgelopen zondag zijn wij met ons gezin van 11 personen, samengesteld, bij jullie komen jeu de boulen. Wat hebben wij een enorme leuke middag gehad. Leuke baan, leuke omgeving, drankkaart waarop de keuze reuze is. De tussendoortjes waren verrukkelijk. Al met al, we hebben een geweldige middag gehad. Graag tot een volgende keer.
Bedankt!!! Gr. Carlo & Máry en de kids

super service

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Dianne

Als organisator van ons teamuitje kon ik onverwacht door ziekte niet aanwezig zijn. Maar mijn collega's waren erg enthousiast. Boules& Bites ging flexibel om met de annulatie en we hoefden niet af te rekenen voor het gereserveerde aantal burgers. Uiteindelijk ook iets te enthousiast geweest met het huren van de baan dus het 3e uurtje werd ook verrekend met de rekening van drank en eten. Zal zelf ook snel eens komen kennismaken.

Alle reviews

Instagram

#boulesbitesbareindhoven

Boules beleving

BoulesBitesBar Eindhoven is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe horeca beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

RESERVEREN Icon
Reserveren