Hengelo

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Hengelo
Utrecht Breda Nijmegen Rotterdam Eindhoven Amsterdam Alkmaar Ede Hengelo Tilburg

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

BoulesBitesBar Hengelo

4 OKTOBER GEOPEND!

Je kunt bij ons heerlijk boulen, borrelen, lekker en gezellig eten in een supergezellige locatie waar voor iedere groep een mooie plek aan tafel of aan de baan is.

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s graag voor uitnodigt.

De combinatie van lekker eten en drinken, jeu-de-boules en gezelligheid in een fantastische locatie, het pand van Movie Unlimited Bioscopen.

Het ideale uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsevenement? Je kunt bij ons - op bepaalde dagen - de ruimte exclusief huren. Neem contact met ons op via hengelo@boulesbitesbar.nl

Au revoir!

Bedrijfsuitje

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Super benieuwd

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Patrick

Kan niet wachten op de opening!

Alle reviews

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe horeca beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 4 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

Reserveren Icon
Reserveren

Binnenkort geopend!

close button