Reserveren

Tilburg

over ons

CORONA UPDATE:

Beste vrienden. BoulesBitesBar Tilburg is t/m 28 april gesloten ivm het coronavirus.

Heb je een reservering staan tussen 1 april en 28 april neem dan contact met ons op via tilburg.reserveringen@boulesbitesbar.nl Wij zullen uw reserveringsdatum wijzigen. 

Als alles voorbij is gooien we snel weer een balletje!

Nieuwe reserveringen voor na 28 april kun je online maken.

Tot snel!!

 

 

De ultieme combinatie van borrelen, Jeudeboulen en gezelligheid. Ruim 1100 m2 Jeudeboulen in een urban ambiance. Een combinatie van Jeudeboulen, hoogstaand streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. Kortom: Jeudeboulen in een hip jasje. 

BoulesBitesBar staat garant voor een middag / avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje. Speel Jeudeboules met vrienden, collega’s en/of familie onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle Franse setting. Troef elkaar af met je beste worp! Speel Jeudeboules op boules banen of kom gewoon langs voor een hapje en een drankje. 

Een ideaal uitje voor groepen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit.

Au Revoir!

Volg ons:

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen,  personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

RESERVEREN Icon
Logo

tilburg

Rotterdam (maart)

Den Bosch (mei)

Breda (april)

Nijmegen (open Q2)

Antwerpen Belgie (open Q2)

Brussel Belgie (open Q2)

Den Haag (mei)

Roosendaal (Jan 2021)

superleuk om te doen en top geregeld

Zeer fijne locatie, topbediening en een geweldig concept.

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

David

februari 2020

We hebben een hele leuke middag gehad!

Gezellig om met vrienden of familie naar toe te gaan! Je wordt vriendelijk ontvangen en je krijgt uitleg over het spel. Gezellige competitie met drankjes en genoeg keuze aan hapjes. Echt een aanrader!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Silvia

januari 2020

Top locatie en service is prima

Na reservering netjes ontvangen. Goede ongedwongen bediening. We hebben een reuze gezellige middag gehad. Voor herhaling vatbaar.

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star