Reserveren

Tilburg

over ons

Corona update

Vestiging Tilburg opent haar deuren weer zodra Corona achter de rug is. 

De ultieme combinatie van borrelen, Jeudeboulen en gezelligheid. Ruim 1100 m2 Jeudeboulen in een urban ambiance. Een combinatie van Jeudeboulen, hoogstaand streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. Kortom: Jeudeboulen in een hip jasje. Tevens beschikken we over een groot terras. 

BoulesBitesBar staat garant voor een middag / avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje. Speel Jeudeboules met vrienden, collega’s en/of familie onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle Franse setting. Troef elkaar af met je beste worp! Speel Jeudeboules op boules banen of kom gewoon langs voor een hapje en een drankje. 

Een ideaal uitje voor groepen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit.

Au Revoir!

Volg ons:

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen,  personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

RESERVEREN Icon
Logo

tilburg

breda

Nijmegen

Rotterdam

Eindhoven

Utrecht

Den Bosch

Roermond

Venlo

Amsterdam Noord

Maastricht

Heerlen

Zeist

Ede

Roosendaal

Hasselt

Antwerpen

Gezelligheid

Wij zijn onlangs wezen boule wat een fantastische plek om met vrienden, kennissen of personeelsfeest te geven, je merk bij binnenkomst de gastvrijheid en zeer prettige sfeer ,goed personeel waarbij niks te veel gevraagd is, lekkere borrelgarnituur en zeer vriendelijk personeel, kortom een AANRADER.

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Paul Pessel

augustus 2020

Dhr

Met drie vrienden een top avond gehad. Lekker gegeten en een leuke wedstrijd gespeelt. Zeker een aanrader. Thanks

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Fred

augustus 2020

Een tien!

Leuke sfeer, vriendelijke medewerkers en lekkere hapjes!!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star