Reserveren

TILBURG

over ons

De ultieme combinatie van borrelen, Jeudeboulen en gezelligheid. Ruim 1100 m2 Jeudeboulen in een urban ambiance. Een combinatie van Jeudeboulen, hoogstaand streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. Kortom: Jeudeboulen in een hip jasje. 

BoulesBitesBar staat garant voor een middag / avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje. Speel Jeudeboules met vrienden, collega’s, familie onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle Franse setting. Troef elkaar af met je beste worp! Speel Jeudeboules op boules banen of kom gewoon langs voor een hapje en een drankje. 

Een ideaal uitje voor groepen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit.

Au Revoir!

Volg ons:

Boules beleving

BoulesBitesBar is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen,  personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

We denken graag met je mee!

RESERVEREN Icon
Logo

tilburg

Rotterdam (maart)

Den Bosch (maart)

Breda (april)

Nijmegen (open Q2)

Eindhoven (open Q2)

Antwerpen België (open Q2)

Brussel België (open Q2)

Leuven België (open Q3)

Luik België (open Q4)

Balleke gooien, pilsie erbij, goeie vrienden, wat wil een mens nog meer!

Tof hoe zo'n oubollig spelletje toch nieuw leven in de Tilburgse binnenstad blaast! Toplocatie, met vriendelijk personeel en een must voor een gezellig avondje met vrienden/familie.

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Bram van Remunt

januari 2020

Super leuk!

Vriendelijk personeel en een gezellige sfeer! Het was top

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Bieke Van Welbergen

januari 2020

Top!!

Top locatie. Echt een aanwinst voor de stad. We hebben met het gezin genoten van een drankje en een spelletje jeu de boule. Je bent echt even lekker bezig met zijn allen. Vriendelijk en behulpzaam personeel, komen regelmatig vragen hoe het gaat. Schoon en proper. Al met al een super leuke middag hier gehad.

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star