Amsterdam

wijzigen
Reserveren

Over ons

Welkom bij BoulesBitesBar - dé plek waar food, drinks en jeu-de-boules samenkomen in een stijlvolle urban ambiance. Gelegen in het hart van Amsterdam-Noord, aan het levendige Buikslotermeerplein, bieden wij een unieke ervaring!

Waarom BoulesBitesBar?

 1. Locatie: Ons ruime pand van 1000 m2 is strategisch gelegen direct onder de Pathé bioscoop aan het Buikslotermeerplein. Een hotspot die sinds onze opening in 2022 alleen maar aan populariteit heeft gewonnen.
 2. Faciliteiten: Met een centraal gelegen bar, een uitnodigend terras en maar liefst negen jeu-de-boulesbanen, is er voor ieder wat wils. Of je nu komt voor een drankje, een hapje of een potje jeu-de-boules, bij ons ben je aan het juiste adres.
 3. Menu: Onze uitgebreide menukaart zal je zeker verrassen. Van heerlijke bites tot verfrissende cocktails en een ruime keuze aan bieren en wijnen - er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden.
 4. Evenementen: Op zoek naar de perfecte locatie voor een verjaardag, bedrijfsfeest, familiedag of teamactiviteit? Zoek niet verder! BoulesBitesBar is de ideale plek voor actieve gezelligheid voor jong en oud.
 5. Sfeer & Service: Onze gasten prijzen de gezellige sfeer en het vriendelijke personeel. We zorgen ervoor dat je je altijd welkom voelt en een onvergetelijke tijd beleeft.

Praktische Informatie:

 • Openingstijden:
  • Woensdag: 16:00 - 22:00 uur
  • Donderdag: 16:00 - 23:00 uur
  • Vrijdag: 16:00 - 23:00 uur
  • Zaterdag: 13:00 - 23:00 uur
  • Zondag: 13:00 - 21:00 uur
 • Entree: Gratis
 • Jeu-de-boulesbaan: Te huur voor €24 per uur
 • Toegankelijkheid: De bar is volledig rolstoeltoegankelijk

Of je nu een local bent of een bezoeker van onze prachtige stad, BoulesBitesBar is een must-visit. Kom langs en ervaar het zelf! We kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Volg ons:

Laat een review achter

4,5 ster op basis van 956 reviews

Verjaardag in Boules and Bites

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Nienke

Boules and Bites in Amsterdam Noord is een mooi vormgegeven ruimte, hip and streetwise. Ze waren flexibel in de wensen die we hadden als groep. Het eten smaakte heel erg goed en het was meer dan genoeg. Muziek stond wel luid.

Top middag gehad

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Patricia

Heel erg leuk gehad! Met een groep van 10 hebben we een hele gezellig middag gehad bij B&B. Drank arrangement en hapjes waren prima en we hebben ons erg vermaakt met jeu de boules, het is echt voor iedereen te doen, perfect uitje!

jeu de boules cafe, amsterdam -noord

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

rene

beste leuke ervaring en vooral voor geschikt met een flinke groep. de ballen zijn heel slecht te onderscheiden van elkaar, dat bederft de pret toch een beetje. het zoeken naar je ballen elke keer lukt op het laatst niet meer. het wedstrijd regelement staat gedrukt op zwart papier en is onleesbaar, beter is het regelement van een jeu de boules club met afbeeldingen erbij en gewoon op wit papier.
verder was het eten en de hapjes perfect, hulde voor de kok, ook de bediening en de contacten vooraf waren bijzonder goed.
houden zo.

Reserveren