Amsterdam

wijzigen
Reserveren

Ontdek Ons aanbod

Minimaal 4 personen

€48.50 p.p.

Op rand baan zitten

Boules & Borrel

Avondje uit? Kies dan voor onze Boules & Borrel

 • 2 uur Jeu de boulen
 • 2 uur drank arrangement
 • Hapjes Grande

Tijdsduur: 2 uur

Minimaal 4 personen

€79.50 p.p.

Eten pakken

Boules & Food

Hét arrangement voor een gehele avond uit. 

 • 1 uur Jeu de boulen voor of na het eten.
 • Hapjes Grande tijden het Jeu de boulen
 • Kip saté, broodje angus burger, broodje vis burger, broodje vega burger, oer-friet en sauzen. 
 • Verrassingsdessert
 • 3 uur drankarrangement
 • Toernooischema + een 1e prijs

Tijdsduur: 3 uur

Arrangementen

Evenement op maat organiseren?

Wil je een bedrijfsfeest, besloten evenement, netwerk borrel of een presentatie/seminar organiseren? Wij hebben in onze vestiging ruimte voor 350 personen! Perfect dus voor besloten gezelschappen. Ben jij op zoek naar een locatie voor een geheel verzorgd evenement? Dan denken wij graag met je mee! 

 • Amsterdam Noord
 • Aanbod op maat
 • Tot 350 gasten
 • Ruime faciliteiten

Kosten en arrangementen

Ben je klaar om je teamuitje naar een hoger niveau te tillen? Reserveer gemakkelijk online een groepsarrangement bij BoulesBitesBar en ervaar zelf het unieke samenspel van sportiviteit, culinaire verwennerij en teambuilding tijdens een onvergetelijk indoor teamuitje in de bruisende hoofdstad Amsterdam.

Zelf een teamuitje samenstellen

Voor teams van meer dan 50 personen of met bijzondere verzoeken, zijn we enthousiast om een op maat gemaakt evenement voor jou te creëren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen via 020 700 6799 of reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl, zodat we samen kunnen brainstormen en een unieke ervaring kunnen samenstellen die perfect past bij jouw behoeften. Ontdek de veelzijdigheid van onze op maat gemaakte teamuitjes en laat ons je inspireren.

 

Teamuitje Amsterdam: Waarom Kiezen voor BoulesBitesBar?

In tegenstelling tot de traditionele keuzes, biedt BoulesBitesBar een verfrissende ervaring die je teamuitje naar een hoger niveau tilt. Hier gaat het niet om gewoon bowlen, maar om het populaire Franse balspel jeu de boules. Onze uitgebreide faciliteiten voorzien je van alle benodigdheden om deel te nemen, ongeacht je vaardigheidsniveau. In ons ruime pand van meer dan 1000 m2 vind je meerdere jeu de boules banen, aangevuld met een ruime bar. Onze locatie, strategisch gelegen nabij het Amsterdamse Buikslotermeerplein en onder de beroemde Pathé bioscoop, kan ruim 350 gasten verwelkomen, waardoor het ook geschikt is voor grotere groepen. We passen graag een arrangement aan volgens je wensen. Voor groepen van meer dan 50 personen bieden we persoonlijke assistentie voor een perfecte ervaring. Bij BoulesBitesBar geniet je dus van vele voordelen:

 

 • Ruim aanbod arrangementen
 • Jeu de boules banen van topkwaliteit
 • Hoogstaande culinaire verrassingen
 • Teamuitjes op maat mogelijk
 • Tot wel 350 personen
 • Pand van ruim 1000 m2
 • Uitgebreide menukaart

 

Ons gastvrije personeel staat altijd klaar om je te verwelkomen aan de gezellige bar, waar een scala aan heerlijke drankjes worden geserveerd, zodat je je meteen thuis voelt in onze setting.

 

Wat staat je te wachten?

Bij aankomst geeft ons vriendelijke personeel je een duidelijke uitleg over het spel jeu de boules. Van de basisregels tot de fijnere punten van het gooien van ballen, we zorgen ervoor dat je volledig voorbereid bent. Bovendien kun je het spel zowel binnen als buiten op onze banen spelen, waardoor bij mooi weer de buitenbaan een bijzondere charme toevoegt aan je ervaring.

Na een intens potje jeu de boules ontspan je heerlijk in onze bar of ons restaurant. Neem plaats voor een smakelijke hap, uitgebreid diner of een gezellige borrel. Met voldoende ruimte voor grotere groepen, is BoulesBitesBar dé ideale keuze voor een actief en sportief teamuitje in Amsterdam.

 

Spelregels van jeu de boules

Jeu de boules, een geliefde Franse balsport, krijgt bij ons een nieuwe dimensie. In plaats van simpelweg ballen gooien, draait het om precisie en strategie. De uitdaging is om metalen ballen zo dicht mogelijk bij het kleine houten balletje, ook wel cochonnet genoemd, te plaatsen. Het team dat dit het beste doet, wint punten.

 

De startvolgorde wordt bepaald door het trekken van een muntje, stokje of token. Het winnende team gooit als eerste de cochonnet en mag daarna als eerste hun metalen ballen werpen. Puntentelling is gebaseerd op de afstand tot de cochonnet. De speler die het dichtstbij eindigt, scoort. Het spel eindigt als alle ballen zijn geworpen, waarbij het team met de meeste punten wint.

 

Een gedegen spelbord en regels garanderen een eerlijke competitie. Het spel vereist precisie; ballen moeten rollen, niet gegooid worden. Een worp die de cochonnet uit het speelveld gooit, moet overgedaan worden. Raak je de bal van een tegenstander, dan mag je deze uit het spel halen. De cochonnet raken is echter verboden. Als een bal het speelveld verlaat zonder de cochonnet te raken, wordt deze uitgesloten van het spel.

 

Contact

Voor groepen die de 50 personen overschrijden of voor degenen die bijzondere wensen hebben, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via reserveringen.amsterdam@boulesbitesbar.nl  Met een capaciteit van maximaal 350 gasten, zijn we perfect uitgerust om aan al je behoeften te voldoen.

 

Reserveren